ТЕЛЕЦ – МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАЙ 2015

Месечен Хороскоп за месец май 2015. Хороскоп Май 2015

За мъжете Телец месец май ще е време на важен семеен или финансов успех, просперитет. Донякъде тези неща може да имат връзка с действия или протекция от страна на мъж, който е роднина или мъж с високо обществено/професионално положение.
Забравете конфликтите през този месец независимо колко сърдите или ядосани ще бъдете някому. Зад привидно благото лице на човека срещу вас, може да се крие много злобна или отмъстителна личност. Това особено важи за хора, които не познавате добре или такива, с които ви предстои да се “сблъскате” през този месец.
Месец май ще е емоционално нестабилен за младите мъже. Лесно може да изпадате в някакви депресивни състояния или неувереност, да тълкувате действията на другите в съвсем погрешна посока. Може да страдате и от нечия измама, лицемерие, фалш.
Любовта обаче както винаги ще внася свеж полъх в живота ви по един или друг начин. Ще бъдете похвалени за нещо, ще получите важен комплимент, обещание, предложение.
В някои случаи дори може да се вземат решения и да се предприеме промяна свързана със семейното ви положение.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар, някакъв вид терапия или лечение. Посещение в болнично заведение, където се намира ваш близък или приятел.
Избягвайте да давате вещи под наем, за временно ползване или поне не такива, които са скъпо струващи (като кола) или твърде ценни за вас по значимост.

АРХИВ НА МЕСЕЧНИТЕ ХОРОСКОПИ

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.