СТРЕЛЕЦ – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

СТРЕЛЕЦ - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

През месец май ви предстои важен ангажимент или неотложно задължение, което ще има връзка с пратка или вещи, които се намират надалеч.
Грижи свързани с имот или жилище в друго населено място или държава. В някои редки случаи тези дела ще предизвикат необходимост от пътуване.
Конфликт в млад мъж, който в основата си ще има връзка с малка сума пари, но не това ще е най-важното в спора помежду ви. Ще се намесят емоции сдържани от известно време насам.
Ще ви се наложи да посетите болнично заведение за преглед, консултация или за да посетите някой, който пребивава там на лечение.
В работата ви напрежение, което ще изчистите в един разговор с човек, който е замесен в конкретната ситуация.
Изненада в семейството ви свързана с човек роден под знака Риби, Рак или Скорпион.
Ще се планира семейно събиране или събиране в дома ви по приятен повод.
Неприятна новина свързана с жена над 35 години или с човек от нейното семейство.
Възможно е уреждане на различни документи, задължения към държавата или ангажименти с имущество на жена, която е ваша роднина.
Май ще донесе положителни емоции свързани с конкретните ви доходи през този месец, получаване на важна сума пари за вас или неочаквана печалба, дивиденти, бонуси и др.

АРХИВ АПРИЛ 2015

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.