СКОРПИОН – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

СКОРПИОН - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

През този месец ще имате едно безпокойство и притеснение свързано с очакване на важна за вас новина или предложение. Енергията ви, мечтите и надеждите ви ще са насочени натам. Няма причина да се съмнявате, че успеха ще ви споходи, освен ако сами не си объркате нещата поради липса на търпение.
Неприятности с жена над 35 годинишна възраст, която ще действа на своя глава или без да синхронизира действията си с вашите желания. Въпреки, че е изпълнена с добри намерения, вие ще отреагирате остро, защото ще ви бъде неприятно усещането, че нямате пълен контрол върху важни за вас неща.
Неочаквана поява на нов човек Козирог, Дева или Телец в семейството ви, като нечий приятел, колега, любовник, годеник и др.
Възможна е бременност, която определено ще е изненада.
Среща с млада жена от въздушните знаци: Везни, Водолей или Близнаци, която ще ви зареди с положителни емоции и настроение, надежда за нещо хубаво, което предстои да ви се случи.
Конфликт с мъж над 35 годишна възраст, който ще има свое виждане за вашето лично щастие или успех в работата. Трябва да се признае, че в голяма степен тази личност ще има право, но като цяло изборът остава и трябва да бъде ваш.
На преден план излиза учението или работата на син или внук, но с някакво положително събитие през седмицата.
Нов колега на работното ви място, който ще се нуждае от помощта ви за да свикне с обстановката или естеството на дейността ви.

АРХИВ НА МЕСЕЧНИТЕ ХОРОСКОПИ

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.