РИБИ – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

РИБИ - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

През май положителни емоции може да имате от едно пътуване, независимо на какво разстояние е. Може да пътувате за да се срещнете с приятели или роднини, или да пътувате с тях за уикенда, за определено събитие.
Радостна новина, телефонен разговор с някой от кратко разстояние.
През май може да изживеете емоционална мъка или тъга свързана с млад мъж и събитие, което се е случило с него в миналото, преди месеци или преди години… Нищо не може да се промени освен да се оставите да изживеете налегналата ви емоция.
Ще очаквате да реализирате свой план/надежда свързана с придобивка, имот или друго дело от материален/имуществен характер.
За тези от вас, които ще са ангажирани през май със съдебно дело от имотен характер нещата ще се развият според очакванията.
Отлагане на среща, събиране разговор с човек въздушен знак – Близнаци, Водолей или Везни.
В работата си бъдете предпазливи с огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв. Може да възникне, както конфликт на интереси помежду ви, така и неприязън поради някаква друга причина. Не си създавайте точно сега излишно нови врагове…
Особено внимание сега ще се наложи да отделите на вашето здраве или на здравето на близък човек. Може да имате идея за едно, а при един преглед картината да се окаже съвсем друга. Не казвам по-лоша, но определено по-различна. Избягвайте всякакви форми на самолечение без консултация с лекар, фармацевт или специалист.

АРХИВ АПРИЛ 2015

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.