ОВЕН – МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАЙ 2015

Месечен Хороскоп за Овен - Май 2015. Месечен Хороскоп на Надиа.

През май ще имате възможност да видите, да разговаряте или да действате заедно с млада жена, с която се познавате от доста време или имате роднински отношения.
При жените до 35 години ще има бавно движение на развитието на планове или очаквания/обещания, но затова ще си има основателни причини.
Разходи свързани с предстоящо пътуване.
Внимавайте с пари, които изпращате или очаквате да получите отдалеч. Избягвайте несигурни начини за трансфер, намесата на несигурни или непознати хора.
Изненадващ късмет или шанс, който не само ще ви свари неподготвени, но и ще ви накара сериозно да помислите доколко реално и хубаво е това, което ви се дава или което ви се случва.
Новини свързани с живота или с работата на жена, която е ваша роднина или близка приятелка.
При жените над 35 години могат да възникнат проблеми с документи, с важна информация, която ще се изгуби или ще стане нежелано достояние на други хора.
Радостна новина свързана с раждане на бебе или с друго значимо събитие в живота на малко дете.
Добри новини и събития за тези, които са в очакване на бъдещото си дете.
През май предстоят различни по важност благоприятни събития в дома ви или такива, които ще имат връзка с жилището ви, с друг имот.

АРХИВ НА МЕСЕЧНИТЕ ХОРОСКОПИ

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.