КОЗИРОГ – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

КОЗИРОГ - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

През този месец ще се зарадвате на пари, придобивка, предложение за по-добра работа или допълнителен доход, който ще дойде благодарение роднинските ви или приятелски връзки с мъж над 35 годишна възраст.
Заедно с такава личност може да се зарадвате на добра печалба, Особено ако сте вложили сериозен труд и амбиция в едно такова дело.
Раздяла поради различни причини с човек роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв, като в повечето случаи това ще е една наложителна раздяла, която тепърва ще ви въздейства положително – емоционално или професионално.
Ще имате очаквания свързани с личност родена под знака на Дева, Козирог или Телец, но вероятно ще се окаже, че имате еднакви интереси за нещо конкретно, и това определено няма да е във ваша полза. Не и през този месец…
Сложните отношения в любовния ви живот ще са с цел да ви провокират към една промяна, стига обаче да сте готови за нея. В противен случай нещата ще останат без промяна.
Неприятности около съдебно дело на близък човек или роднина.
Ще търсите начин да се измъкнете деликатно от ситуация, която ще възникне между вас и представител на въздушните астрологични знаци (Везни, Водолей, Близнаци). Опита за фалшиво извинение няма да ви помогне, но може да предизвика подозрителност в другата страна.
Радостно събитие свързано с раждане на дете от женски пол или успех на младо момиче, млада жена.
Тези от вас, които имат дъщеря или внучка ще се зарадват на събитие в нейния живот.

АРХИВ АПРИЛ 2015

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.