ДЕВА – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

ДЕВА - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

През май ви предстои интересна делова или бизнес среща, контакт с жена родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни. Възможно е да получите чрез нея интересно предложение, информация, идея, протекция и др.
Въобще женското присъствие в професионалния ви живот през месец май ще е осезаемо, независимо от вашия собствен пол.
Ще ви се наложи да се сблъскате с човек, труден и неотстъпчив по характер, някой който няма симпатии към вас. В спора или конфликта ше бъдат казани неща, които ще поставят вашите отношения на нова основа. В повечето случаи за хубаво…
Стара любов ще ви подсети за себе си и ще ви върне към стари спомени. Може да се срещнете неочаквано или някой да ви сподели новина свързана с тази личност.
Може да възникне лек флирт при една директна среща, но вие вече сте го преживяли, нали?
Особено внимание отделете през този месец на семейния ви бюджет, личните ви финанси и въобще всичко, което ще има някаква връзка с пари. Пазете се от измама, от самозалъгване, от обещания. Това особено важи в отношенията ви с хора Овен, Стрелец или Лъв.
Радост в дома ви свързана с очаквано събитие или събиране. Гости в дома ви или нови наематели.
Проблеми около здравето на мъж над 35 години, който от своя страна ще прояви инат или страх за едно наложително лечение или преглед.

АРХИВ НА МЕСЕЧНИТЕ ХОРОСКОПИ

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.