ВОДОЛЕЙ – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

ВОДОЛЕЙ - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

През май ще възникнат неприятности или сложни отношения с дете или внуче родено като вас под знака на Водолея или под знака на другите два въздушни знака Близнаци и Везни. При дипломати като вас винаги ще се намери решение на проблема, но като цяло тази ситуация ще ви коства доста енергия и нерви.
Неочаквани пари в дома ви или неочаквана печалба за партньора ви. Въобще парите могат да ви изненадат приятно този месец по един или друг начин. Не си създавайте обаче предварително очаквания за нещо голямо и грандиозно.
През май очаквайте радостна новина, разговор или документ, неща които ще дойдат чрез мъж над 35 години. Това в някаква степен ще се окаже ваш шанс за благоприятна промяна или да е разрешение на важен за вас въпрос.
Ще се зарадвате на документ от финансов характер, който ще е важен за семейството или за дома ви (може да има конкретна връзка с дома, където живеете)
Разходи свързани с важно събитие от семеен характер, събиране в семейството.
Конфликт с жена или с жени, които може да са ви роднини, но може и да са от колектива, където работите.
Въобще през май отношенията ви с жени ще са сложни, непредсказуеми и като цяло твърде деликатни за вашата натура.
Ново приятелство, ново лично или бизнес запознанство ще е повод да размишлявате по различни възможни варианти за развитие на тази връзка. В някои случаи може да смесите емоциите с работата, което до някакъв период от време ще е за добро.

АРХИВ АПРИЛ 2015

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.