ВЕЗНИ – Месечен Хороскоп за месец Май 2015

ВЕЗНИ - Месечен Хороскоп за месец Май 2015

Неприятните моменти през този месец ще са свързани с неочаквани или по-сложни финансови въпроси. Възможно е да възникнат непредвидени разходи, плащания, които не са били включени предварително в бюджета ви. Избягвайте различни спекулации и всякакви рискови действия и начинания свързани с пари. Избягвайте такива действия с хора от огнените знаци: Стрелец, Овен или Лъв.
Приятели ще ангажират вниманието ви със ситуация около бременност или дете, като целта им ще е някакъв вид манипулиране на мнението ви или провокиране към действия, които вътрешно в себе си не приемате.
Възможна е новина/събитие свързана с фалшива бременност, осиновяване и други подобни действия.
Въпреки негативното начало на хороскопа ви относно пари, то има и светлина в него, която ще дойде от една новина за повишение на доходите ви в близко бъдеще, нов или допълнителен ангажимент и др. Добрия вестител може да бъде от знака на Риби, Рак или Скорпион.
Ще освободите дома си или личния си гардероб от ненужни вещи и техника. Време е за освежаване, както на дома ви, така и на вас самите.
Може да ви се наложат действия или поемане на ангажимент свързан с имот, който не използвате в момента.
Ще мислите хора или събития, които се случват надалеч от вас, но които са ви близки или важни. Всичко там е доста объркано или емоционално натоварващо в този момент.
Ще очаквате обяснение, разговор, извинение от човек с когото имате интимна или любовна връзка. Нещата са доста сложни и е възможно да останете разочаровани в очакването си.

АРХИВ НА МЕСЕЧНИТЕ ХОРОСКОПИ

ЗАПОЗНАНСТВА И БРАК В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА – За тези, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged . Bookmark the permalink.