АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС, 26 МАРТ 2015

images (13)

АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС, 26 МАРТ 2015: Започвате нов житейски период, дава ви се огромен шанс за промяна и ново начало. Това е изключително силна и приливна година. Бъдете смели и находчиви, не отстъпвайте от замисли и цели, а действайте и рискувайте – ще бъдете богато възнаградени. Бъдете верни на себе си, зачитайте околните, не се отклонявайте от пътя си поради някакви причини. В никакъв случай не допускайте през годината мързелуване. Напротив, точно сега е моментът да бъдете максимално активни и инициативни, защото сега определяте бъдещето си за следващите 9 години. Сега е време за сериозна промяна, за нещо грандиозно и разтърсващо живота ви из основи.
РАБОТА: Благоприятно време за всякакви промени, промоции, колективна дейност, стабилност, просперитет. Може да започнете нова работа или бизнес, да реализирате нов проект или нова идея. Ще търсите повече самостоятелност и независимост в работата си. ПАРИ: Сега ще се получават само с работа или честни сделки. Вероятни са дългосрочни инвестиции.
ЕМОЦИИ: При несемейните има шанс да срещнете голямата любов, но още отсега мислете как да я задържите. Ще ви се наложи да направите компромиси, да проявите по-голямо търпение или разбиране. ПРОЧЕТИ ОЩЕ ТУК: http://astro.velida.net/index.php?cmd=numerology&lang=bg#1

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged , . Bookmark the permalink.