АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС, 25 ФЕВРУАРИ 2015

images (18)

АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС, 25 ФЕВРУАРИ 2015: Предстои ви изключително силна и приливна година. Точно сега е решителният момент да направите грандиозна крачка напред. Сега ще успеете да съберете плодовете от миналите години. Бъдете активни, трудолюбиви, решителни и смели, мобилизирайте волята си, бъдете честни и коректни, предприемчиви, но съобразителни. Можете да рискувате но не безразсъдно. Ще започнете работа в нови сфери и ще имате добри финансови и материални приходи. Чакат ви големи и грандиозни дела и най-важното е, че ще имате възможност да ги осъществите. Но непременно бъдете справедливи във всичко.
РАБОТА: Ще имате успехи. Добри постъпления, споразумения, сделки, командировки, край на съдебен спор, получаване на наследство. Въобще това е година на значителни промени.
ПАРИ: Вложения, инвестиции, купуване на дълготрайни и дългосрочни неща. Но без излишни рискове. Не допускайте покупките да се окажат излишно разточителни, пищни, но без стойност.
ЕМОЦИИ: Възможна е благоприятна ситуация за проспериращо обвързване. Имайте повече доверие, бъдете умни и мислете. ОЩЕ: http://astro.velida.net/index.php?cmd=numerology#8

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged , . Bookmark the permalink.