АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС, 2 ФЕВРУАРИ 2015

images (5)

АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС, 2 ФЕВРУАРИ 2015: Годината е приливна за вас. Животът ще ви покаже, че има за какво да радвате и на кого. През цялото време край вас ще има много приятели, ще цари радост, оптимизъм и приятно оживление. Добре е да се отдадете повече на удоволствия и завладяване на околните, защото няма да сте много натоварени с отговорности и задачи. Винаги помнете, че е по-добре да завършите едно нещо, отколкото да работите по няколко едновременно или преди да започнете друга работа. Не бъдете своенравни и повърхностни. Нещо съдбовно, започнато преди 2 години, може да даде първите плодове. Дайте възможност на близките си да ви се порадват и обичат.
РАБОТА: Силен импулс и желание за качествена работа. Постигане на благоденствие. Успехи в търговия и инвестиране. Сега е моментът за разширяване и нови вложения. Добри действия и на полето на културата и на производството.
ПАРИ: Време за инвестиции, вложения, кредити или просто натрупване на капитали.
ЗДРАВЕ: Сравнително стабилно.
ЕМОЦИИ: Пълно изясняване на спорове и проблеми, период на уравновесеност. Срещи с нови и полезни хора, благополучен сантиментален живот, флиртове. Събития и новини свързани с бъдещо майчинство. ОЩЕ: http://astro.velida.net/index.php?cmd=numerology&lang=bg#3

Advertisements
This entry was posted in Horoscopes and tagged , . Bookmark the permalink.